Marie-Louise en Roger

“Marcel Vastgoed was voor ons onbekend. Via sociale media kwam een appartement te koop dat volledig aan onze eisen voldeed, daar hebben wij Lieselot leren kennen. Een vlotte, gedreven, vriendelijke, professionele dame. Persoonlijke aanpak, niets is haar te veel, correct, stipt en begripvol. Wij willen het iedereen aanbevelen: één adres Marcel Vastgoed zowel voor verkoop, […]

Laura en Michael

“Liefste Lieselot, bedankt voor het afgelopen jaar om ons zo te ondersteunen in de verkoop van onze woonst. Wat een professionaliteit, enthousiasme en vakkennis! Elk uur van de dag ben je bereikbaar en altijd met een glimlach! Dikke dikke merci voor de vlotte verkoop van A tot Z. Doe zo voort, meer dan goed bezig! […]

Peter

“Vanaf het eerste moment voelden wij ons op ons gemak bij Lieselot. Op twee weken tijd verkocht zij ons huis. Wij kunnen haar dan ook ten zeerste aanbevelen!”

Stephanie

“Bedankt, Lieselot voor de super service. Ons huis stond in nog geen week online, na twee dagen was ons huis verkocht. De persoonlijke service en vriendelijke makelaar, maken van werken met Marcel Vastgoed een topervaring. Hebben jullie een makelaar nodig? Dan zijn jullie bij Marcel Vastgoed zeker tevreden!!Wij zijn zeer tevreden klanten!”

Laurens

“Super bedankt voor de vlotte verkoop van mijn appartement. Je expertise en persoonlijke aanpak worden enorm geapprecieerd. De foto’s, de uitleg, het afhandelen van de papiermolen alles was tip top in orde.

Bedankt Lieselot/bedankt Marcel Vastgoed.”

Kelly

“Super vlot, vriendelijk en vooral professioneel! Mijn appartement was binnen de week al verhuurd en alles was goed geregeld. Geen enkele vraag is te veel en de aanpak is ook heel persoonlijk.

Dankjewel Lieselot!”

Jens & Lissa

“Via deze weg willen we je nog eens extra bedanken voor de vlotte verkoop van ons huis. Je deskundige uitleg, de vlotte en aangename communicatie, het regelen van de papieren, de mooie foto’s, de tips, en die kleine extra’s maakten het helemaal af! We zijn ontzettend blij dat we ons huis door jou hebben laten verkopen.

Ons huis was op 1 dag verkocht… Super! Dankjewel voor alles.”

Carolin

“Enorm blij met de persoonlijke en professionele aanpak van Lieselot!”

Dave

“Lieselot heeft ons van begin tot eind geholpen aan een mooie huurwoning in hetzelfde dorp als waar we al woonde.
Persoonlijk, hartelijk en betrokken zijn de eigenschappen die haar omschreven tijdens de bezichtiging en kandidatuur proces.
Nogmaals bedankt!”

Charlotte

“Vlotte aankoop van ons huis. Correcte en duidelijke informatie. Steeds bereikbaar voor vragen of extra rondleidingen. Aanrader!”

Deze website gebruikt cookies. Door op "Accepteren" te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacy statement.  Lees meer